HomeMijn geld beherenWaar kan ik mijn uitgaven met Visa raadplegen?

Waar kan ik mijn uitgaven met Visa raadplegen?

Ik wil graag weten waar ik de uitgaven, die ik met mijn Visa-kaart gedaan heb, kan raadplegen. Zonder dat ik moet wachten tot mijn uitgavenstaat via de post aankomt. (Caroline, 32 jaar)

Het antwoord op die vraag hangt af van de bank waar u klant bent. Maar bij de meeste kunt u uw verrichtingen online raadplegen.

Online raadpleging

Normaal gezien kunt u via uw pc-banking uw betalingen uitgevoerd met uw kaart tot de dag ervoor raadplegen. Bij Record Bank is dat via Record@Home. Bij sommige banken ziet u daar ook het beschikbare saldo.

Veel banken hebben tegenwoordig een mobile app. Ook daarin kunt u uw verrichtingen bekijken. In Record Bank Mobile ziet u bv. uw laatste verrichtingen, als u op het Visa-icoontje onderaan het scherm klikt.

Een duplicaat van uw uitgavenstaat

Via mijnkaart.be vraagt u op een eenvoudige manier een duplicaat van uw uitgavenstaat aan. 

Meer info over een verrichting of een verrichting betwisten

Als u twijfelt over een verrichting of als u denkt dat uw kaart zonder uw toelating gebruikt werd, neem dan contact op met uw bank. U kunt ook het infoformulier op mijnkaart.be invullen. U krijgt snel een antwoord van Worldline, het bedrijf dat de verrichtingen met kredietkaarten in ons land beheert.

Stel uw vraagBekijk alle vragen