HomeSlim sparenVooruitdenken of de kunst om Valentijn goed voor te bereiden

Vooruitdenken of de kunst om Valentijn goed voor te bereiden

Maak door een beetje vooruit te denken een echt feest van Sint-Valentijn. Start wat vroeger met de voorbereidingen en doe uw hartendief versteld staan.

Op enkele dagen van Valentijn is het hoog tijd om in actie te schieten. Zeker als u niet wilt eindigen zoals deze Japanner die met een das gewurgd werd. Maar bent u echt verplicht om een cadeau te kopen? Nee, maar een kleine attentie is wel op zijn plaats. Net zoals er duizenden manieren zijn om te zeggen dat je van iemand houdt, zijn er duizenden manieren om het te laten zien.

Profiteer van het einde van de solden

Het is niet verkeerd om uw valentijnscadeau in de solden te kopen. Uw liefde wordt toch niet gemeten aan de hand van de prijs van uw cadeau. Wel aan uw intentie. In sommige winkels vindt u begin februari nog interessante koopjes. Ofwel moet u eventjes over de grens gaan kijken. In Frankrijk bv. lopen de solden nog tot 16 februari.

Vergeet de online privéverkopen niet. U vindt er dagelijks duizenden artikels met een interessante korting. Aan u om te bepalen wat uw partner het meeste plezier doet.

Dans als nooit tevoren

Wees origineel en romantisch. Geef een dansles cadeau: salsa, wals, tango… Als u het leuk vindt, kunt u samen een danscursus volgen. Nog een manier om elkaar beter te leren kennen!

Geniet samen van uw geschenk

Sint-Valentijn viert u als koppel. Waarom geeft u geen cadeau waar u samen van kunt genieten? Een cadeaubon om samen iets te doen (restaurant, spa, avontuur, extreme sporten, enz.). Het plezier begint al bij het kiezen van de bon. De dag zelf geniet u met volle teugen. En u houdt er ongetwijfeld mooie herinneringen aan over.

En als u pas op 14 februari aan Valentijn denkt? Geen paniek! Er is nog altijd een noodoplossing. Zorg voor een heerlijk valentijnsdiner voor uw hartendief! Het belangrijkste is toch dat u samen bent en uw geluk deelt.

En u? Denkt u aan Sint-Valentijn? Wat gaat u geven?