HomeMijn geld beherenRecord Bank en Zulte Waregem, het ideale partnership!

Record Bank en Zulte Waregem, het ideale partnership!

Na een positieve samenwerking tijdens het voorbije seizoen hebben Record Bank en Zulte Waregem beslist op langere termijn met elkaar in zee te gaan (de nieuwe overeenkomst loopt tot 2017). De samenwerking wordt uitgebreid en Record Bank komt als hoofdsponsor op de shirts van alle ploegen!

Waarom voetbal? En waarom Essevee?

Ons partnership met Zulte Waregem komt er niet zomaar. Voetbal spreekt een breed publiek aan en is eenvoudig te begrijpen. Die eenvoud vindt u ook terug in onze producten.

Bovendien legt Essevee al enkele jaren de grote ploegen het vuur aan de schenen. Zij zijn een echte challenger in voetballand. Net zoals Record Bank in de banksector.

Om al die redenen hebben Record Bank en Zulte Waregem beslist hun samenwerking met 3 jaar te verlengen (tot het einde van het seizoen 2016-2017). We kijken er al naar uit om er samen een succes van te maken.

Volop wedstrijden!

U hebt het wellicht begrepen: dankzij dat partnership valt er bij Record Bank heel het seizoen heel wat te winnen. Bezoek regelmatig onze blog en blijf op de hoogte. Of nog eenvoudiger: volg ons op Facebook!

We wensen Zulte Waregem een mooi seizoen!