HomeMijn geld beherenMeer betaalcomfort dankzij Zoomit!

Meer betaalcomfort dankzij Zoomit!

Almaar meer leveranciers bieden u de mogelijkheid uw facturen via Zoomit te ontvangen en te betalen. Maak het u gemakkelijk en zeg vaarwel tegen al die paperassen.

Als u pc-banking hebt, hebt u zeker al het paarse rondje met een ‘Z’ gezien naast uw rekeningnummer. Via dat icoontje activeert u de Zoomit-functie. U ontvangt en betaalt uw facturen dan elektronisch. Ook bepaalde officiële documenten kunt u zo elektronisch krijgen.

Voordelen

Zoomit biedt u veel voordelen.

  • Gedaan met het invullen van overschrijvingsformulieren. U moet alleen de betaling nog eventjes goedkeuren.
  • Gedaan met papieren facturen. U downloadt ze in pdf-formaat en bewaart ze op uw pc. Eenvoudig en efficiënt. Vooral als u op zoek bent naar een bepaald document.
  • Gedaan met laattijdige betalingen. Zoomit stuurt u een mail zodra er een nieuwe factuur toekomt. En enkele dagen voor de uiterste betaaldatum krijgt u een herinnering.
  • Gedaan met ongewenste of verkeerde betalingen. U beslist zelf wanneer u betaalt. Bent u niet akkoord met het factuurbedrag? Stel de betaling dan uit en neem contact op met uw leverancier.

Niet alleen facturen

Zoomit dient niet meer alleen voor facturen. U kunt bijvoorbeeld ook uw loonfiches of aanslagbiljetten rechtstreeks via die weg ontvangen.

Makkelijk te activeren

De pc-banking applicaties van de meeste banken bieden Zoomit aan. Er zijn verschillende manieren om de functie bij uw leveranciers te activeren. Neem een kijkje op www.zoomit.be/factuurverzenders. U vindt er per factuurverzender een link naar zijn website met de procedure om Zoomit te activeren.