HomeMijn geld beherenKredietkaart? Ontdek www.mijnvoordeel.be

Kredietkaart? Ontdek www.mijnvoordeel.be

Dat een kredietkaart veel voordelen biedt, dat wisten we al. Maar wist u ook dat u er zelfs geweldige kortingen mee kunt krijgen?

Een website vol kortingen

In 2006 heeft Worldline (de Belgische verwerker van de Visa-en MasterCard-verrichtingen) www.mijnvoordeel.be opgericht. Een website boordevol kortingen, wedstrijden en exclusieve aanbiedingen. Uitsluitend voor wie een Visa-kaart of MasterCard heeft. Of u nu van reizen houdt, lekker eten, de nieuwste gadgets of meubels voor uw interieur… Iedereen vindt er wel iets naar zijn zin. Tegen de laagste prijs. Want willen we allemaal niet zo weinig mogelijk betalen? www.mijnvoordeel.be vinden we alvast een goede bespaartip!

Hoe werkt het?

De website is heel gebruiksvriendelijk. Registreer u en maak een paswoord aan. Daarna logt u in met uw e-mailadres en paswoord. Om gebruik te kunnen maken van alle kortingen en promoties, moet u wel een Visa-kaart of MasterCard hebben. Want u moet uw aankopen natuurlijk met uw kredietkaart betalen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen dankzij de maandelijkse nieuwsbrief. Schrijf u dus in via de website en krijg de laatste promoties rechtstreeks in uw mailbox.