HomeMijn geld beherenGratis zichtrekening en Visa-kaart: Record Bank onderscheiden door de pers

Gratis zichtrekening en Visa-kaart: Record Bank onderscheiden door de pers

Twee recente studies zetten Record Bank opnieuw aan het hoofd van het peloton van de Belgische banken. Waarom? Door hun heel concurrentiële tarieven en tevreden klanten.

De laatste weken was de pers opnieuw eensgezind over Record Bank. Twee studies gepubliceerd in het tijdschrift Budget & Recht en in de krant De Tijd.

Gratis Visa-kaart

Het tijdschrift Budget & Recht publiceerde in november een studie over de kosten voor het gebruik van kredietkaarten. Veel banken blijven die dienst inderdaad aanrekenen, terwijl enkele challengers, waaronder Record Bank, die gratis aanbieden. Het tijdschrift wijst trouwens op de gevaren van kaarten verbonden met een kredietopening en moedigt zijn lezers aan om te kiezen voor kredietkaarten met ‘uitgestelde debitering’. Dat zijn kredietkaarten waarvoor de bank op het einde van de maand het verschuldigde bedrag van de rekening haalt. Record Bank staat trouwens in de top 3 van het tevredenheidsonderzoek bij de gebruikers van bankdiensten.

Gratis zichtrekening

In De Tijd wordt de gratis zichtrekening in de kijker gezet. Veel banken rekenen nog altijd kosten aan voor het gebruik van een rekening. Maar ook hier worden verschillende challengers, waaronder Record Bank, aangehaald door De Tijd. Ze stellen allemaal een gratis zichtrekening voor aan hun klanten. Weer een gelegenheid om ons te verheugen en om onze klanten gerust te stellen: door voor Record Bank te kiezen, hebben ze de juiste keuze gemaakt.