HomeMijn geld beherenDe uitgavenstaat van mijn kredietkaart

De uitgavenstaat van mijn kredietkaart

Elke maand krijg ik van Worldline een uitgavenstaat. Daarop staan de verrichtingen die ik de voorbije maand met mijn kredietkaart deed. Ik vind het een ingewikkeld document. Zijn er tips om die uitgavenstaat beter te begrijpen? (Lien, 30 jaar)

De betalingen en geldafhalingen met uw kredietkaart worden een keer per maand in rekening gebracht en op een vaste datum afgesloten. Enkele dagen na die afsluiting ontvangt u thuis een uitgavenstaat. Maar die is inderdaad niet altijd makkelijk te begrijpen.

Zo staat er soms een andere naam op dan die van de winkel waar u iets kocht. Op uw uitgavenstaat ziet u de naam van de maatschappij die de winkel beheert. Die kan verschillend zijn van de naam van de winkel. Hou daarom de tickets van uw uitgaven of de bevestigingsmails van uw internetaankopen bij. Die helpen u om uw uitgavenstaat beter te begrijpen.

Surf eens naar www.mijnkaart.be. Daar vindt u een gedetailleerde beschrijving van alle rubrieken op uw uitgavenstaat. U kunt er ook meer informatie over een bepaalde verrichting vragen. Of een kopie van uw uitgavenstaat, als u die kwijt bent.

Stel uw vraagBekijk alle vragen