HomeSlim sparenCadeautips voor Vaderdag

Cadeautips voor Vaderdag

Om papa te vieren zoals het hoort, herinneren we u graag aan het oude gezegde ‘het is het gebaar dat telt’. Een kleine attentie of een goed gekozen geschenkje heeft dikwijls het meeste effect. We geven u alvast enkele suggesties waarmee élke vader op 8 juni blij zal zijn. Zonder dat u uw portemonnee (of die van uw kinderen) hoeft te plunderen.

We hoeven het allicht niet meer te herhalen, maar doen het toch. Wilt u het ideale cadeau kiezen, denk dan in de richting van de hobby’s en de passies van de papa. Misschien heeft hij nog iets nodig of heeft hij onlangs in een gesprek iets laten vallen?

Een betaalbaar geschenkidee?

Als de inspiratie heeft toegeslagen en u weet precies met welk cadeau u hem een plezier zult doen, neem dan even de tijd om de beste prijs te vinden.

Kijk zeker eens bij:

  • ‘Discountshops’, goedkope winkels die u in zowat elke stad van België vindt.
  • Klassieke e-commercesites, die dikwijls een minder hoge prijs vragen of waarop u een grotere keuze hebt. Een interessante optie als u precies weet wat u wilt.
  • Tweedehandssites zoals ebay.be of 2dehands.be, waar u nieuwe en tweedehandsspullen kunt kopen aan interessante prijzen.

En vergeet ten slotte niet om met een prijsvergelijker op het internet te controleren of u de goedkoopste keuze hebt gemaakt. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld terecht op www.vergelijk.be

Een gezellig etentje?

Laat uw inspiratie u in de steek? Of wilt u veel indruk maken zonder al te veel uit te geven? Kies dan voor een feestje thuis. Een uitstekend idee om ook uw kinderen te betrekken en hen de kans te geven écht feest te vieren voor hun papa (of opa).

Ideetjes voor gerechten vindt u op www.kookjij.nl. Gebruik uw verbeelding en laat uw kinderen helpen: het internet staat vol met knutselideetjes voor Vaderdag. Zoek bijvoorbeeld naar ideetjes voor tafeldecoratie, zoals deze vrolijke placemats.

Vergeet de kleine attenties niet

Op deze speciale dag zijn de kleine attenties het allerbelangrijkste. Begin de dag bijvoorbeeld met een ontbijt op bed. En leg een klein briefje van iedereen op zijn bord om hem eraan te herinneren hoe belangrijk hij is … Is dat immers niet het allermooiste geschenk?