HomeSlim sparenApps om te besparen!

Apps om te besparen!

Uw smartphone kan u mooie besparingen opleveren. Het volstaat enkele apps te downloaden. Hieronder een paar tips.

Beheer uw budget

Next op iOS (2,99 euro)

MoneyWise op Android (gratis)

Geen verrassingen meer op het einde van de maand! Met een van die twee apps beheert u heel eenvoudig uw budget. Registreer uw uitgaven, klasseer ze per categorie en volgens belang. Dankzij de verschillende grafische tools ziet u in een oogopslag waar uw geld naartoe is gegaan.

De beste prijs

BuyVia op iOS en Android (gratis)

Dankzij BuyVia kunt u een product scannen en ziet u onmiddellijk in welke winkel u het voor de laagste prijs vindt. De app stelt niet alleen online shops voor, maar ook winkels in uw buurt. U wordt ook op de hoogte gehouden van de promoties voor producten die u zelf kiest, bij de verkopers van uw voorkeur. Zo profiteert u van de beste deals. De app laat u ook weten wanneer de prijs van een bepaald product daalt.

Verzamel uw klantenkaarten…

Qustomer op iOS en Android (gratis)

Hebt u zo veel klantenkaarten dat u ze niet meer gebruikt? Met Qustomer zitten ze allemaal in uw smartphone. Elke deelnemende handelaar heeft een tablet waarop u uw app kunt scannen. Bij elke aankoop krijgt u punten en voordelen. Via de app komt u ook te weten welke handelaars meedoen, evenals de voordelen die zij u bieden.

en uw kortingsbonnen

SnipSnap op iOS en Android (gratis)

Dankzij SnipSnap verzamelt u alle kortingsbonnen op uw smartphone. U neemt gewoon een foto van een kortingsbon. De app zet de foto om in een digitale versie, zodat u de bon altijd op zak hebt. En nog beter: u wordt gewaarschuwd als uw kortingsbon bijna vervalt of als u in de buurt van de winkel in kwestie komt. U kunt uw bonnen ook delen met uw vrienden op Facebook en Twitter. En hebt bovendien toegang tot de grootste gegevensbank van kortingsbonnen ter wereld.